27 Temmuz 2009 Pazartesi

iş yeri telefon görüşmesi gerginliği

iş yerinde müdürünle ya da üstünle aynı odada oturuyorsan eğer, eşinden arkadaşından ailenden bir telefon geldiğinde bir gerginlik oluyor. ister istemez o an bir şey yapmıyor olsan bile sanki çalışman gereken zamanda kişisel işlerinle uğraşıyormuşsun gibi bir durum oluşuyor.

bir de tabi müdürümün yanında konuşamayacağım şeyler de oluyor, yeri geliyor telefonda bağırmam gerekiyor, yavşamam gerekiyor.. böyle durumlarda rahat edemiyorum ve mecburen odadan dışarı çıkıyrum konuşmak için, böyle olunca da tabii bu sefer acaba benden sakladığı şeyler mi var diye düşünüyor adam, işle alakalı onunla paylaşmadığım ya da başka çalışanlarla onun kritiğini yaptığımı zannediyor.

en güzeli aslında kişisel bir şey konuşacaksam, direkt daha telefon numarasını gördüğüm anda sanki başka bir işim varmış gibi dışarı çıkmam.

o değil de ulan ne konuşucam ki ben senden gizli sanki, senden iş saklasam ne olacak eninde sonunda her şeyi yine bana sormuyo musun sanki, benden gelişmeleri öğrenip yukarı satmıyor musun?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails